238151115 4661097430581013 4939714345602709345 n - Утре промоција на „Зборникот на песни од прилепски автори“

Утре промоција на „Зборникот на песни од прилепски автори“

Сите кои што не ќе бидат во можност да присуствуваат на настанот, преку платформата Фејсбук, ќе се вклучиме онлајн!
Во среда, 18, август, 2021 г. во 19:00 часот!
Заедно за македонското творештво, уметност и култура!
Од Прилеп за Прилеп! Од Прилеп за Македонија!

238943000 4660988817258541 5327816128725140107 n 1024x383 - Утре промоција на „Зборникот на песни од прилепски автори“