107447538 3481081308582637 3063270755270087786 n - Незаборавете сабота е ден за вашата нова книга

Незаборавете сабота е ден за вашата нова книга

Потсетуваме дека градската библиотека од овој месец работи секоја сабота од 07:00 до 12:00 часот. Според тоа почитувани читатели, вљубеници во литературата, книжевноста, доколку не сте успеале во текот на работната недела да ја вратите вашата книга, и да изберете нова, тоа може да го направите и во саботите.

Паралелно со саботното традиционално прилепско пазарување, дојдете во нашите простории и изберете книга, со наша помош!