Во Центарот за култура во Штип отворена изложба на фотографии од трајната поставка на Градската библиотека „Борка Талески“ – Прилеп

Овој линк е од Министерството за култура, каде што е објавена веста за мултимедијалната изложба која што е реализирана во центарот за култура во Штип,

ПОВЕЌЕ »

Библиотеката „Борка Талески“ гостин на „Штипско културно лето“ со три поставки

Трајната поставка на прилепската библиотека „Борка Талески“ со 36 фотографии со последните занаетчии-репрезентите на прилепскиот еснаф, која што е финансиски поддржана од Министерството за култура,

ПОВЕЌЕ »

Библиотеката „Борка Талески“ утре со свои избрани поставки од книги и фотографии ќе гостува во Штип

ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески“- Прилеп на 3, јули, 2021 година (утре) со свои поставки од раритетна литература и избор изданија од сопствената продукција, а

ПОВЕЌЕ »

Библиотеката „Борка Талески“ гостин на „Штипско културно лето“ со три поставки

Трајната поставка на прилепската библиотека „Борка Талески“ со 36 фотографии со последните занаетчии-репрезентите на прилепскиот еснаф, која што е финансиски поддржана од Министерството за култура,

ПОВЕЌЕ »

Библиотеката „Борка Талески“ утре со свои избрани поставки од книги и фотографии ќе гостува во Штип

ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески“- Прилеп на 3, јули, 2021 година (утре) со свои поставки од раритетна литература и избор изданија од сопствената продукција, а

ПОВЕЌЕ »