242305879 4763429673681121 3463056337626887353 n - Промоција на дела од Мирјанка Селчанец

Промоција на дела од Мирјанка Селчанец

Клубот на литературни творци од Прилеп во соработка со ЈОУ Градска библиотека – Прилеп на 21 август организира промоција на дела од авторката Мирјанка Ристеска Селчанец. На платото пред библиотеката од 17 часот со примена на анти ковид мерки, ќе се одржи овој културен настан. По тој повод почитувани љубители на пишаниот збор, повелете!