Компанијата Гентерм донира 430 книги

Приватната компанија „Гентерм“, која што успешно функционира во ТИРЗ- Алинци, денеска донираше 430 книги, избрана литература за нашата установа!

Срдечна благодарност за донацијата, до генералниот директор на компанијата „Гентерм“ во Прилеп, г-динот Андриј Хафинетс и заменик претседателот на глобално производство г-дин Џон Шофлер, како и до градоначалникот г-дин Борче Јовчески, за поддршката што ја добиваме како установа!