Натпреварот за најдобра рецитација

Во прекрасна атмосфера и преполна сала со дечиња, наставници и родители на 01.11.2022г. во Конгресната сала на библиотеката се одржа натпреварот за најдобра рецитација.

Многу учесници 97, прекрасни изведби, задоволство кое траеше неполни три часа.

Благодарност до сите учесници и наставници.